Ga naar de inhoud

Kies jouw dienst

van Spot On Design!

Home » Kies jouw dienst

Kies jouw dienst

Ik bied mijn diensten via verschillende pakketten aan. Zo weet je waar je aan toe bent.
Alle pakketten zijn spot on: inclusief intake, een tussentijdse presentatie en natuurlijk de eindpresentatie.
Wil je een aanpassing in het pakket of toch per uur betalen? Geen probleem, neem contact op dan bespreken wij samen de mogelijkheden.

Ideecreatie en validatie

Spot On | Creatie sessie

Samen tot creatieve concepten komen.

Tijdens de creatie sessie gaan wij samen aan de slag om verschillende concepten te bedenken die jouw doelgroep aanspreekt. Dat kan een product, een dienst of een nieuwe of aangepaste website zijn. Dat doen wij op basis van de inzichten die wij eerder bij jouw doelgroep hebben opgehaald.

Spot On | Website optimalisatie

Een website waar jouw klanten zich thuis voelen.

Wij helpen jou om inzicht te krijgen in hoe de klant naar jouw website kijkt en hoe je aanpassingen aan de site kunt doen zodat je de taal van de klant nog beter spreekt. Een website waar jouw klant zich thuis voelt!

Wij helpen je ook om jouw website nog beter online vindbaar te maken. Klik hier voor ons Spot On | Online vindbaarheid pakket.

Spot On | Strategie bepalen

Vertel je klant waar je voor staat. En hoe je dat wilt bereiken.

Aan een ander kan je prima vertellen wat je met jouw bedrijf wil bereiken. Lukt het je ook om dit goed op te schrijven? Zodat lezers van een flyer of bezoekers van jouw website kunnen lezen waar jij voor staat en wat je plannen zijn?

Spot On | Online vindbaarheid

Een website waar jouw klanten zich thuis voelen.

Je hebt een mooie website waarmee je online kunt laten zien wie jullie zijn en wat jullie doen. Hoe zorg je er voor dat jouw (toekomstige) klanten naar je website komen? Hoe zorg je voor een betere online vindbaarheid? Hoe werkt SEO in mijn voordeel?

Wij helpen jou om online gevonden te worden en hoger te eindigen in de zoekresultaten. Wij geven jou ook advies over de inzet van Instagram en Facebook.