Ga naar de inhoud
Home » Kies jouw oplossing » Spot On | Online vindbaarheid

Spot On | Online vindbaarheid

Iedereen weet dat klanten steeds vaker online oriënteren en kopen. Daarom is het voor jou belangrijk dat jouw bedrijf ook online gevonden wordt. Jouw website is jouw visitekaartje naar de online wereld. Wij helpen jou om beter online gevonden te worden zodat de klant online bij jou op bezoek komt.

SOD_hersenen_rgb

In gesprek met je klanten

Ik analyseer de knelpunten van jouw website op de vindbaarheid in de zoekmachines, zoals bijvoorbeeld Google. Met zoekmachine optimalisatie (SEO) wordt geprobeerd de zoekmachine vindbaarheid te optimaliseren en daarmee jouw website zo hoog mogelijk in de zoekresultaten te krijgen.

Het onderzoek levert ons een verbeterplan op waarmee wij de bevindingen uit de analyse kunnen omzetten naar een toepasbare oplossing.

Idee vorming

Ideevorming

Met ons verbeterplan weet je welke aanpassingen er gedaan moeten worden op jouw website, hoe je die aanpassingen moet uitvoeren en hoe de zoekwoorden geïmplementeerd kunnen worden. Daarnaast weet je hoe je de resultaten kunt gaan meten.

Spot-On-Design-logo

It’s Spot On!

Je weet nu hoe je online beter gevonden kan worden, gefeliciteerd!
Heb je behoefte om je website te testen bij jouw (toekomstige) klanten of overweeg je om jouw website in een nieuw jasje te steken? Klik dan hier voor meer informatie.