Ga naar de inhoud
Home » Kies jouw oplossing » Spot On | Website optimalisatie

Spot On | Website optimalisatie

Met jouw website wil je klanten bereiken en informeren over je bedrijf. Daarvoor is het belangrijk dat je teksten schrijft die de klant aanspreekt, je gevonden wordt door zoekmachines (SEO) en je klantreis logisch is. Hoe weet je nu of jouw boodschap overkomt en je een website hebt waar je klant zich thuis voelt en de informatie vindt waar ze naar op zoek is? Laat dan je website checken en kom er achter waar jij je website nog kan optimaliseren. 

SOD_hersenen_rgb

In gesprek met je doelgroep

Om je website te kunnen optimaliseren gaan we in gesprek met 5 van je (toekomstige) klanten. Ik laat ze jouw website zien en achterhaal zo wat goed is en wat verbeterd kan worden. Zo kun je bijvoorbeeld achterhalen of je een logische klantreis (customer journey) ontwikkeld hebt. Alle input nemen we mee naar de ideevorming.

 

Idee vorming

Ideevorming

Met de input uit de klantgesprekken gaan wij jouw website optimaliseren. Wij passen de teksten conform de wensen van de klant aan en passen de juiste zoekwoorden (SEO optimalisatie) toe. Ook nemen wij de veel gestelde vragen over jouw product of dienst op.  

Spot-On-Design-logo

It’s Spot On!

Het resultaat is een geoptimaliseerde website die volledig afgestemd is op jouw doelgroep en waarmee je ook online beter gevonden gaat worden.