Ga naar de inhoud

Een overzicht van de fijne klanten 

waar ik mee mag samenwerken.

Spot On Design

Home » Ons eerdere werk

Ik ga altijd voor een fijne en langdurige samenwerking.

Op deze pagina zie je met welke ondernemers ik samenwerk of samengewerkt heb. Ik help ondernemers waardeproposities te creëren. Dat is vaak een dienst of een product of een combinatie van beiden. De propositie lost een probleem op van de doelgroep. Of helpt ze aan een oplossing. Als we helder hebben waar je doelgroep op zit te wachten, help ik je hoe je de doelgroep kan aanspreken of ik schrijf websiteteksten of social media teksten voor jou.  

 

“Super dat ik iemand heb met wie ik kan sparren!”

Tessa, eigenaresse schoonheidssalon

Moments by Marrit

Marrit ontmoette ik per toeval. Mijn afspraak was die ochtend afgezegd en daar baalde ik van. Ik pakte de honden om even te wandelen. Ik liep Marrit tegen het lijf. Prachtmens, top fotograaf.

Ik mag voor Marrit de posts voor haar socials verzorgen. Daarnaast heb ik de websiteteksten voor haar nieuwe website geschreven.

Je moet echt even naar haar werk kijken: www.momentsbymarrit.nl.

ORIE advies 

 

Martijn, eigenaar van ORIE advies, vroeg mij of ik tijd had voor een spoed opdracht. ORIE advies richt zich op een complete dienstverlening in het beheer van de openbare ruimte. 

Voor Vincent en Martijn mocht ik het rapport en de product kaarten die zij opgesteld hadden, visueel aantrekkelijker maken.

Prachtig werk, prachtige mensen. Je leest meer over deze expertise op www.orie-advies.nl. 

Pixel Creation

Tijdens een netwerkbijeenkomst raakte ik in gesprek met Jaco. Deze passievolle ondernemer en warme persoon heeft oprechte interesse in de mens. Pixel Creation ontwikkelt prachtige maatwerk websites voor bedrijven die maatschappelijke impact maken. 

Voor Pixel Creation schrijf ik voor haar klanten websiteteksten. Ik mocht ook de websiteteksten van de nieuwe site van Pixel schrijven. Kijk je een keer op www.pixelcreation.nl?

Kunstkoker

Kunstkoker

Tonny stuurde mij een appje en vroeg mij of ik haar kon helpen. Zij biedt een koker met daarin alles wat nodig is om een kunstwerk te maken. Zo kan je zelf je Rembrandt maken.

Ik belde voor Tonny naar revalidatieklinieken en verzorgingstehuizen omdat deze groep mensen wel een creatief verzetje kunnen gebruiken. Het was leuk om koude acquisitie te doen. 

Kijk op www.kunstkoker.nl en bestel daar jouw kunstwerk. 

 

Kynologenclub

Kynologenclub Arnhem

Toen wij Gijs, onze Dalmaat, kregen moesten wij op zoek naar een club die Gijs leerde luisteren. Dat werd Kynologenclub Arnhem. 

Gijs is inmiddels klaar, maar ik ben blijven plakken. 

Voor deze warme club schrijf ik korte teksten voor in het clubblad, maak ik flyers, vul ik de Kidspagina met leuke puzzels en andere creatieve dingen en help zo nu en dan met wat communicatiewerk. 

Mindful On Track

Mindful On Track

Jeanette biedt mindfulness wandelingen aan. Daarnaast kun je individueel de mindfulness training bij haar volgen.

Jeanette maakte bewust de keuze voor een kleine zelfstandige. Ze koos voor mij omdat ik in alle rust Jeanette kon helpen bij de eerste stappen naar de online wereld.

Samen hebben wij Instagram ingericht en nu heeft Jeanette de smaak van het posten te pakken.

House Of IT

Opleidingsbedrijf House of IT is een coöperatie van bedrijven, die samenwerken met onderwijsinstellingen, in de regio’s Arnhem, Nijmegen en De Liemers. House of IT gaat ICT-talenten werven, opleiden en bijscholen. Voor House of IT ga ik op pad naar MKB ondernemers om de behoeften op het gebied van professionaliseren van medewerkers en het aantrekken van nieuw personeel op te halen. Op basis van deze behoeften ontwikkelen wij samen een mooi onderwijs aanbod. 

Ook ben ik de spin in het web tussen het bedrijfsleven-onderwijs-wonenden/werkenden en studerenden mensen. Meer informatie lees je op www.houseofit.nl.

Bakkerij ’t Kraaijennest

Wat een energie, wat een vakmanschap. Bakkerij ’t Kraaijennest heeft mijn hart gestolen. Het is altijd feest. Voor deze bakkers mocht ik een propositie uitwerken en uitvoeren. Dat was echt feest!

Je leest meer over deze bakkerij op www.kraayennest.nl. 

 

Think Smart English

Kirstie is eigenaar van dit prachtige bedrijf. Zij biedt maatwerk taalcursussen aan. Nederlands en Engels leren binnen jouw vakgebied. Waardoor je nog beter met elkaar kunt samenwerken. Omdat er geen taal barriere meer is. 

Voor Kirstie bel ik met bedrijven en mag ik posts schrijven voor LinkedIn. 

Voor een maatwerk taalcursus ga je naar www.thinksmartenglish.com.

Coach

Ik volgde een ondernemerstraining bij Henk-Paul. Met Henk-Paul had ik direct een klik. Al snel werd duidelijk dat ik ook graag andere ondernemers wil helpen met de vragen die zij hebben. Klikt als hetzelfde als wat ik in mijn bedrijf doe, maar het is toch anders? Ik spar, ik help ondernemers antwoorden te vinden op de vragen die ze hebben en laat ze vooral zelf het werk doen. Dat laatste, daar zit ‘m het verschil.

Het is mooi om te zien dat ondernemers mij ook via deze weg weten te vinden. 

FacilitySpot

FacilitySpot heeft super gafe software ontwikkeld voor inkoop- en contractmangement. Ik ontmoette Stan bij de ondernemerstraining. Vol passie vertelt Stan over wat je als MKB bedrijf kan besparen op je indirecte kosten. 

Het is dan ook heel gaaf dat ik Stan mag helpen bij het vermarkten van zijn waardepropositie.

Wil jij besparen op je kosten? Kijk dan eens op www.facilityspot.nl.

Quanton

Anton sprak mij tijdens een netwerkbijeenkomst aan. Of ik even tijd voor ‘m had? Een afspraak en een warm gesprek volgde. Anton is een passievolle ondernemer die vanuit zijn kracht andere ondernemers écht verder helpt. Dat doet hij onder meer door met ondernemers te wandelen in de natuur.

Voor Anton mag ik LinkedIn teksten schrijven. En de teksten voor zijn website.

Kijk eens op Home – Quanton. Daar lees je meer over Anton en zijn werk.

Pleysier Advies

Judith leerde ik kennen via via. Mond tot mond reclame is de beste reclame. Aan de telefoon stelde zij meteen een hoop vragen :-). Heerlijk. Judith is eigenaresse van Pleysier Organisatieadvies & Projectmanagement en sterk gericht op mensen en samenwerking. 

Voor Judith schrijf ik iedere maand een mooie post op LinkedIn. En ik mocht de teksten van haar nieuwe website schrijven. Je vindt het werk op www.pleysieradvies.nl.

Alfa Accountants

Alfa Accountants & Adviseurs

Via LinkedIn kreeg ik een bericht van Kees. Of ik even contact met hem wilde opnemen? Nieuwsgierig als ik ben, heb ik dat meteen gedaan natuurlijk. 

Wat een prachtig bedrijf is Alfa! Alfa is veel meer dan alleen een accountantskantoor. De MKB ondernemers staat bij deze warme club centraal. 

Ik mag Alfa Ede en Arnhem helpen bij het schrijven van de Social Media posts, websiteteksten, positionering van verschillende collega’s, introductieteksten schrijven, beheren van het Google account en de herpositionering.

Risico Inzicht

Pieter en Wilma van der Venne zijn de eigenaren van dit mooie bedrijf. Ik belde Pieter voor een kennismaking en ik kwam terecht bij twee heel warme personen. 

Verzekeringen, risico’s inzichtelijk maken, maar dan anders. Daarvoor moet je bij Pieter en Wilma zijn. 

Voor Risico Inzicht schijf ik 2 keer per maand een post op LinkedIn. 

Kijk eens op www.risicoinzicht.nl.

Vinden en Verbinden

Vinden & Verbinden

Bea Boor is eigenaresse van Vinden & Verbinden. Zij biedt mediation en prediation® aan voor bedrijven die willen werken aan samenwerking. Daarmee draag je bij aan het verlagen van je ziekteverzuim, verloop van je personeel maar vooral aan het werkgeluk van je medewerkers.

Wie wil dat nou niet? Ik help Bea met het schrijven van posts op LinkedIn, Facebook en Instagram. Meer over het werk van Bea vind je op Vinden & verbinden met mediation – Vinden & verbinden (venvmediation.nl)

De Oorzaak Elst

De Oor-zaak 

Hans Saarberg is eigenaar van De Oor-zaak Hooroplossingen in Elst. Hans biedt altijd een oplossing voor jouw gehoorprobleem. In alle rust adviseert hij jou over de beste oplossing. Daarnaast levert hij zwemdopjes en oordopjes. 

Ik help Hans met het schrijven van teksten voor Sociale Media en zijn advertenties in De Gelderlander. Ook heb ik meegeholpen aan zijn nieuwe website: De oor-zaak | hooroplossingen.

Mediamaus

MediaMaus

Maurice is eigenaar van MediaMaus. Een enorm gepassioneerd ondernemer die met alle geduld van de wereld een WordPress website of webshop voor je maakt.

Voor de nieuwe website van Maurice heb ik de teksten geschreven. De belangrijkste zoekwoorden (SEO) zijn daar natuurlijk in opgenomen. Zijn nieuwste website staat nog niet live, maar hier vind je ‘m tzt: www.mediamaus.nl

Mediator

Voor een ZZP-er in arbeidsmediation heb ik de teksten van haar website onderzocht en concrete voorstellen voor aanpassingen gedaan.
Samen hebben wij het onderscheidend vermogen bepaald. Zodat het aanbod concreter verwoord kan worden.
Snel resultaat in slechts 1,5 uur telefonisch overleg. Een kleine investering waardoor deze dame haar doelgroep nog beter kan bereiken.

 Beauty by Tessa

Tessa, eigenaresse van schoonheidssalon  Beauty by Tessa in Elst, is klant van het eerste uur. Zij stelde mij 
2 vragen: “Ik wil mijn juiste doelgroep bereiken” en “Help mij om mijn verdienmodel op orde te brengen”.  Een mooie mix van product verkoop en dienstverlening zorgt ervoor dat Tessa meer klanten heeft, een groter bereik en meer volgers. Ik schrijf Tessa haar posts en websiteteksten. Kijk eens op www.beautybytessa.nl.

Opstellen missie & visie en websiteteksten

Voor een zorgbedrijf heb ik de missie en de visie opgesteld en op basis daarvan de websiteteksten geschreven. De eigenaresse ontving vele positieve reacties op haar website. “Ik voel mij thuis bij jullie” en “Duidelijke informatie over wat jullie te bieden hebben” zijn een aantal van deze reacties.
Kijk, daar doen we het voor: de ondernemer helpen bij haar succes!