Ga naar de inhoud
Home » Over ons

Spot On Design… It’s Spot On!

Ik werk samen. Samen met jou. Dat is wat ik het liefste doe: samenwerken met ondernemers die passie hebben voor het bedrijf.
Ik heb een creatief ontwikkelbureau. Dankzij jou!
Ik bedenk en ontwerp producten en diensten en help je bij het vermarkten van deze producten en diensten door aansprekende teksten te schrijven die ook nog eens goed gevonden worden door zoekmachines als Google en Bing.
Dat doe ik wel op een andere manier: ik onderscheid mij door het gedrag van jouw klant te onderzoeken en te beïnvloeden.
Zo ontwikkel je producten en diensten die jouw klant écht wilt kopen.
Ik help je ook bij het vermarkten van jouw producten en diensten. Zowel online met sociale media als LinkedIn, Instagram en Facebook, op je website maar ook offline.

Missie

Ondernemen vanuit je hart, is ondernemen met passie. Ik help je graag om nog jaren vol passie te ondernemen. Met een mensgerichte aanpak help ik jou om jouw strategische doelen te behalen door het bieden van 3 proposities: strategie ontwikkeling, concept ontwikkeling, en sales & marketing.

Visie

Ondernemen in een steeds digitalere wereld is een grote uitdaging voor veel ondernemers. Het hybride model waar de online en offline werelden met elkaar verbonden zijn, helpt jou om jouw levenswerk te beschermen. 

Voor deze ondernemers ben ik er. Met dezelfde passie en drive als jou zet ik mij in om jouw levenswerk te beschermen. 

Mijn kernwaarden

Snel

Ik werk graag samen én snel.
Samen zitten en luisteren naar jou, je medewerkers en je klanten. En dan meteen door…! Samen concepten ontwikkelen en toetsen bij je klanten. En vervolgens naar de klant te brengen.

Laagdrempelig

Ik werk laagdrempelig. Geen poespas, maar gewoon aan tafel, papieren erbij. En daarna uitwerken en kijken of we elkaar goed begrepen hebben.
Zo bespaar je tijd en geld. Tijd die ik liever steek in een langdurige samenwerking met jou als ondernemer. En geld verdienen wij samen door deze langdurige samenwerking.

Zonder onnodig hoge kosten

Out of the box, creatief, bedacht vanuit de wens van je doelgroep, jouw klanten. En vooral geen beren op de weg zien.  Ik help je bij het inrichten van jouw social media kanalen en het schrijven van organische content. Ik geloof zelf niet zo in betaalde advertenties. Door deze aanpak bespaar je tijd en geld.

 

Esther Landman

Gedragsontwikkelaar

Al ruim 25 jaar help ik ondernemers. Ondernemers hebben vaak passie voor het bedrijf en dat spreekt mij erg aan. Ik ben zelf erg gedreven en ben behulpzaam en zet mij graag voor anderen in. Ik vind het erg leuk om ondernemers te helpen het werk te kunnen blijven doen, om kansen voor ze te signaleren en de weg te wijzen naar partijen die interessant voor ze zijn.

Ik ben analytisch en een creatieveling. Deze combinatie maakt dat ik kansen uit de markt signaleer, deze kan omzetten in concrete ideeën voor een product of dienst. Ik handel snel, zonder onnodige uren te besteden aan uitgewerkte plannen.
Direct en concreet: Spot On! Vervolgens gaan we samen aan de slag met communicatie om zo de klant te verleiden om voor de ondernemer te kiezen. Dat geeft mij zo veel energie!

Mijn achtergrond is heel divers. Vanuit een commerciële opleiding ben ik het verzekeringsvak ingerold. De interesse voor communicatie is toen zeker ook gewekt. Alles draait om de juiste communicatie. De stap om mij ook te verdiepen in marketing was dan ook zo gezet. Totdat ik merkte dat niet alle communicatie aanzet tot de gewenste actie.
Daarom heb ik de opleiding Behavioural Design Advanced gevolgd. Tijdens deze opleiding heb ik veel geleerd over het gedrag van de mens. Er zijn vaak heel andere redenen waarom mensen niet overgaan tot actie!
Het wegnemen van angsten om de stap toch te zetten en zo het gedrag van de mens te beïnvloeden, is prachtig.
Het helpt je ook om weg te blijven van het vertellen over jouw product of dienst. Vanuit de klant gedacht werkt nu eenmaal beter!

In januari 2021 heb ik mijn opleiding afgerond en ben ik Gecertificeerd Behavioural Designer.

Na een aantal jaar volledig vrijwillig ondernemers te hebben geholpen, heb ik in augustus 2021 Spot On Design opgericht.
Spot On diensten leveren waar je als ondernemer echt iets aan hebt en waarbij ik mijn kennis en creativiteit kan inzetten.

Ik kom graag bij je op bezoek om kennis te maken met jou, jouw werk en jouw team.

Laten wij kennis maken en bespreken hoe wij elkaar kunnen helpen. Spreek ik je binnenkort? Klik heel eenvoudig op het Whatsapp knopje rechts onder en we hebben al contact, leuk!