Ga naar de inhoud
Spot On Design Arnhems Buiten

Hoe aantrekkelijk ben jij?

Hoe vaak heb jij op Google gezocht naar een restaurant, lunchroom of een café waar je even tot rust kunt komen? Als je in een onbekende omgeving bent, dan is Google Maps vaak jouw beste vriend. Hij geeft jou razendsnel de zoekresultaten voor een fijne horecazaak in de buurt.

Welke kies jij?
Wij zijn visueel ingesteld. Dus als je in de lijst met zoekresultaten mooie foto’s van het in- en exterieur en de gerechten en drankjes ziet, is de keuze snel gemaakt.

Je klikt op de aantrekkelijke foto’s en komt zo meer te weten over het bedrijf. Er kan doorgeklikt worden naar de website en je kunt bellen om een tafel te reserveren.

💡Als het zo voor jezelf werkt, dan werkt het ook zo voor jouw potentiële klanten.

Hoe mooi is het als zij al de sfeer binnen jouw bedrijf kunnen proeven 😉
Aan de slag met de camera dus! Wil jij je écht onderscheiden van de concurrentie? Dan zijn 360 graden foto’s dé oplossing.
Met 360 graden foto’s hebben klanten de mogelijkheid om alvast rond te kijken in jouw bedrijf. Het geeft ze een gevoel alsof ze echt in het bedrijf aanwezig zijn vanwege de interactieve ervaring.

Jasper maakt deze foto’s graag voor jou. Zodat jij nog aantrekkelijker wordt voor jouw doelgroep.

Ben je benieuwd hoe zulke foto’s eruit zien? Jasper maakte een aantal foto’s van ons kantoor: Spot On Design – Google Maps

Kom eens gezellig langs op kantoor voor een kop koffie dan vertellen wij je er alles over. Je weet ons nu te vinden 😉

Deel dit bericht